368.media

Сепаратиста з «ЛНР» підозрюють у спробі зґвалтування жінки на Харківщині

СБУ підозрює російського військовослужбовця Андрія Бублєва у порушенні законів та звичаїв війни. Підозра оприлюднена на сайті Офісу генпрокурора.

Бублєв народився в Азербайджані, але має українське громадянство і мешкав у місті Вознесенівка Луганської області.

Чоловік служить командиром розрахунку 202-го стрілецького полку 2-го армійського корпусу «ЛНР», що входить до 8-ї загальновійськової армії південного округу ЗС РФ.

У серпні 2022 року солдат із позивним «Бублік» у формі та з автоматом стояв на перехресті населеного пункту в Савинській селищній обʼєднаній територіальній громаді Харківської області.

Біля сільради він зупинив автівку з місцевими жителями — подружньою парою — під приводом порушення комендантської години. Цивільні заперечувала, що комендантська година ще не настала.

Бублєв запропонував парі піти з ним і придбати в нього пальне, розуміючи, що в окупації місцеве населення не має такої можливості. Подружжя погодилось і, отримавши пальне, висловило бажання їхати додому. Тоді Бублєв почав погрожувати людям автоматом, не дозволяючи залишити місце, де він тимчасово проживав.

На подвірʼя на виклик Бублєва прийшли ще двоє учасників «ЛНР», які спільно з ним планували побити чоловіка і зґвалтувати жінку.

Після 19 години чоловіка підвели до підвалу і Бублєв вдарив його в потилицю автоматом, так що той втратив свідомість і впав до підвалу. Зачинивши підвал, Бублєв став словесно погрожувати жінці, що він і двоє його товаришів зґвалтують її та наказував іти всередину будинку.

Скориставшись, що бойовики відволіклись, потерпіла побігла до воріт і сховалась за автомобілем. Незабаром товариші Бублєва пішли, а він, залишившись сам, віднайшов жінку. Бублєв схопив потерпілу за волосся і затягнув у будинок, сказав лягти на диван і роздягатися. Чуючи відмову, підозрюваний сердився і погрожував потерпілій розстріляти її чоловіка.

Далі Бублєв непристойно торкався тіла жінки і, розлютившись, що вона не виконала його вимог, вдався до мастурбації в її присутності. Свій намір щодо зґвалтування він не довів до кінця, тому що в будинок зайшов чоловік потерпілої, який, очевидно, отямився у підвалі якось зумів вийти і тепер шукав свою дружину. Бублєв вийшов на вулицю слідом за чоловіком, а потім повернувся і сказав потерпілій йти геть, але нікому не розповідати, що з нею сталося.

 

Exit mobile version