368.media

Майно голови Голопристанської окупаційної адміністрації арештовано за рішенням суду

В Україні наклали арешт на нерухоме майно, транспортні засоби та корпоративні права, які належать підозрюваному  так званому голові Голопристанської окупаційної адміністрації Генадію Недялковуу пособництві країні-агресору (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 111-2 КК ). Як повідомляє Офіс генпрокурора, загальна вартість арештованої власності – понад 11 млн гривень.

За даними слідства, чоловік під час тимчасової окупації Скадовського району добровільно пішов на співпрацю з ворогом.  Виконуючи свої «повноваження», у червні 2022 року фейковий очільник разом із своєю «заступницею» у супроводі військових рф прийшли додому до чинної заступниці міського голови. Він вимагав від неї ключі від машини, яка належить територіальній громаді, а також свідоцтво про державну реєстрацію.

Побоюючись за своє життя, а також життя своїх близьких, жінка виконала вимогу. Це авто він передав для користування представниками окупаційної влади.

Також відносно нього на розгляді суду перебуває обвинувальний акт за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК).

Exit mobile version