368.media

Справу держзради екснардепа Маркова вирішили розслідувати заочно

Справу екснардепа Верховної Ради Ігоря Маркова вирішили розслідувати заочно. Про це редакція 368.media   дізналася з ухвали Приморського райсуду Одеси за ч. 2 ст. 111, ст.436, ч. 1 ст. 436-2 КК.

Ігор Марков, лідер партії «Родина», різних громадських організацій та рухів, переховуються від слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності, який фактично знаходиться за межами території України і перебуває у рф, АР Крим або тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Херсонської або Миколаївської областей. Його оголосили у розшук.

У липні 2022 року, політик на тимчасово окупованій території Херсонської області здійснив формування Одеської бригади.

…Сформирована и завершила боевое слаживание одесская бригада, ближайшее время, совместно с союзными силами, мы приступим к освобождению города Николаева и города-героя Одессы, никакой пощады укрнацистам, наёмникам и всякой бандеровской нечисти от нас не будет, единственный способ для них сохранить свои жизни это немедленно сложить оружие, в противном случае все кто окажут сопротивление будут уничтожены…», «в подавляющем большинстве это всё граждане Украины, большое количество одесситов, николаевцев, ребят из Измаила, Белгород-Днестровска, киевляне, Донбасс, даже один есть с западной Украины, это наша земля и мы очистим её от нацистской погани, здесь могилы наших предков… Марков

Тим самим Марков підтвердив свої агресивні дії проти України, громадянином якої він є. Він висловив власні ідеї, погляди чи вимоги спрямовані на те, щоб шляхом поширення їх серед населення чи його окремих категорій схилити певну кількість осіб до виправдовування, визнання правомірною збройної агресії, розпочатої у 2014 році.

Суд дозволив провести заочно розслідування стосовно Маркова.

Exit mobile version