368.media

У Володимирі офіцер жорстоко побив підлеглого

У Володимирі Волинської області старший лейтенант 14-й механізованої бригади жорстоко побив 41-річного Анатолія Гріщука. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За інформацією сестри постраждалого Наталії Мендель, той був скалічений настільки, що у нього відмовили руки та ноги. Причиною жорстокої розправи стало нібито те, що він зайшов прийняти душ не в ту кабінку. Інцидент стався ще 8 квітня.

Він (старший лейтенант — ред.) його збив з ніг і завдавав ударів ногами по голові (захищатися не міг, бо ще не повністю відновився після тяжкого поранення). Цей нелюд залишив його стікати кров’ю. Коли брата знайшли, від травм у нього відмовили ноги, тому що у нього була велика гематома голови, брат бореться за життя в лікарні, а ця мра**та гуляє на волі (через два дні його відпустили, бо має добрих покровителів.) Вини не визнає, але грошову компенсацію пропонує. Мендель

Грищук зараз проходить лікування у військовому шпиталі, куди бійця перевели з Волинської обласної лікарні 19 квітня.  Слідчі ДБР розпочали розслідування випадку з жорстоким побиттям офіцером пораненого українського солдата. Сам Анатолій відмовився розмовляти з журналістами про обставини інциденту.

Прізвище офіцера, який, ймовірно, побив Анатолія Грищука у ДБР не називають. Також станом на 19 квітня йому не оголошували про підозру.

За інформацією «Суспільного», офіцеру 22 роки і раніше він був учасником смертельної ДТП у місті Володимир, після якого за рішенням суду перебував у казармі у військовій частині.

У той же час сестра побитого військового вказала у своєму Facebook, що старшого лейтенанта звуть Василь Арійчук.

Exit mobile version