368.media

На Одещині майор заплатить штраф за побиття солдата

Болградський районний суд Одеської області визнав винним та покарав штрафом в розмірі 102 тисячі гривень майора Романа Далекого, який побив солдата. Про це редакції 368.media  стало відомо з вироку суду за ч.5 ст. 426-1 КК.

У  травні 2022 року, перебуваючи у фоє болградського готелю «Інзов», Роман Далекий побив підлеглого йому солдата, котрий бувши в увільнені перебував в стані алкогольного сп’яніння.

В судовому засіданні майор Роман Далекий, що перебуває на посаді заступника командира кадру військової частини, обставин справи не заперечував та пояснив, що в цей день йому стало відомо про перебування солдата Олександра Лавренюк у фоє готелю «Інзов» в стані алкогольного сп’яніння.

Начебто він поводився там зухвало та ображав інших відвідувачів. За словами Далекого він прибув туди разом з іншими солдатами та вдарив його декілька разів. Після цього, разом з іншими солдатами, він супроводив його до медичної частини, де йому надали першу медичну допомогу.

Він пояснив, що після всіх подій спілкувався з потерпілим та вибачився. Вони помирились. Жодних претензій потерпілий не заявляв.

Болградський районний суд Одеської області визнав його винним за ч.5 ст. 426-1 КК України та призначив покарання у розмірі 102 тисячі гривень штрафу.

Exit mobile version