368.media

Командир російського полку разом з підлеглими зґвалтував жінку в Ізюмі

Ахмеров, Шляпніков (зліва направо).

Ахмеров, Шляпніков (зліва направо).

Командир да службовці 99-го самохідного артполку 3-ї мотострілецької дивізії окупаційної армії підозрюють у ґвалтуванні та залякуванні цивільних в Ізюмі Харківської області. Про це редакція 368.media   дізналася з тексту підозр на сайті Офісу генпрокурора.

Слідчі підозрюють командира полку Еміля Ахмерова, водія Костянтина Шляпнікова,  та командира відділення командно-бойової машини Маммі Мамієва. У квітні минулого року  Ахмеров, на прізвисько «Вовк», у змові з Шляпніковим на прізвисько «Малой», а також Маммієвим у стані алкогольного спʼяніння на бронетранспортері прибули до будинку в місті.

Ахмеров зробив декілька пострілів у бік господарських споруд, а його товариші оточили будинок і подвірʼя. Почувши крики та постріли, господиня вийшла на вулицю. Солдати наказали, щоб члени родини віддали усі мобілки на перевірку. Переглянувши телефони росіяни поїхали.

Ввечері Шляпніков і Маммієв повернулися і погрозами й пострілами змусили жінку піти з ними, а її співмешканцю та його матері веліли залишатися вдома. Потерпілу посадили на бронетранспортер і повезли до приватного будинку, де очікував Ахмеров.

Дорогою жінці наділи на голову капюшон і, крім того, невідомий російський військовий, піднявши кофту і бюстгальтер, непристойно торкався її оголених грудей. Далі   потерпілу змусив до орального сексу невідомий солдат

Інший військовий і прогнав його, кажучи, що першим ґвалтуватиме Ахмеров. Далі командир, погрожуючи автоматом, неодноразово зґвалтував жінку. Потім потерпіла попросилась у туалет і невідомий солдат у цей час спостерігав за нею, принижуючи її гідність. Того ж вечора жінку зґвалтували також Маммієв і Шляпніков. Близько 23 години росіяни повернули жінку додому.

За висновком судмедексперта, на слизовій оболонці щоки жінки є рубці, які утворилися внаслідок загоєння забитої рани.

Російські ЗМІ повідомляли, що 24 жовтня 2022-го 21-річний Шляпніков вбитий у війні в Україні, неподалік міста Сватово Луганської області.

Exit mobile version