368.media

Прокурор з Волновахи втікла до окупованого Маріуполя

Прокурора Волноваської місцевої прокуратури Донецької області Олену Верещак звільнили через те, що вона втікла до окупованого Маріуполя. Про це редакція 368.media   дізналася із рішення КДКП.

Верещак працювала в органах прокуратурі з 2012 року. З січня 2020 року до жовтня 2022 року вона перебувала у декретній відпустці. До початку повномасштабних бойових дій рф прокурор Верещак перебувала у місті Волноваха.

Після закінчення відпустки Верещак на роботу за місцем переїзду прокуратури не вийшла, про своє місцезнаходження і поважність причин відсутності не повідомила. До того ж за фактом безвісного зникнення вже у липні розпочали досудове розслідування. Верещак 7 січня 2023 року надала до поліції заяву, де повідомила, що вона за межами країни.

Однак згідно з даними СБУ, Верещак до березня була у Бердянську, потім переїхала у Мар’їнку, а зараз знаходиться у місті Маріуполь.

КДКП вирішила притягнути прокурора Волноваської місцевої прокуратури Олену Верещак до дисциплінарної відповідальності та накласти на неї дисциплінарне стягнення у виді звільнення з посади в органах прокуратури.

Exit mobile version