368.media

Чеченець з Одеси, котрого обвинувачують в привласненні коштів, втік до росії

Громадянин рф з Чечні Асламбєк Ярічев, котрого обвинувачують в привласненні грошей Одеської міської ради при проведенні ремонтних робіт, втік до росії. Про це редакція 368.media   дізналася з ухвали Суворовського райсуду.

Ярічев є директором ТОВ «Білд Райт». Фірма наприкінці 2014 року брала участь у корупційній схемі посадовців Суворовської районної адміністрації.  «Білд Райт» отримала підряд на проведення капітального ремонту нежитлового приміщення, в якому розташований СОН «Суворовський».  З суми у 298,8 тис. гривень Ярічев разом з головою райадміністрації  Олександром Олександрочкіним та заступником Олександром Ляшенком привласнили 62 тис. гривень. Це відбулося внаслідок завищення вартості робіт.

Обвинуваченого Ярічева неодноразово сповіщали про час і місце судових засідань з червня 2022 року, проти він так і не з’явився на суд. Виявилося, що корупціонер 19 січня минулого року втік до росії через пункт пропуску Бачівськ. Суворовський райсуд оголосив чеченця у міжнародний розшук за ч.2ст.28,ч.1 ст.366,ч.3 ст.191 КК.

Exit mobile version