368.media

Вінницький суд покарав військовослужбовця за ДТП з постраждалими

Вінницький райсуд Вінницької області визнав винним та обрав покарання у виді службового обмеження військовослужбовцю, який у жовтні 2018 року вчинив ДТП з постраждалими. Про це редакції 368.media   стало відомо з вироку суду за ч. 1 ст. 415 КК.

Інцидент стався 20 жовтня 2018 року. Старший водій автомобільного взводу, керуючи автомобілем Great Wall Wingle 5, при виїзді на перехрестя головної дороги М-12 не надав перевагу для руху та допустив зіткнення з автомобілем Hyundai Accent. У результаті зіткнення водій та пасажир отримали численні травми, котрі були кваліфіковані як середнього степеня важкості.

Під час судового розгляду обвинувачений свою вину визнав зазначивши, що шкоду, завдану потерпілим, в розмірі, що перевищує ліміт відповідальності страховика, він на даний час відшкодував в повному обсязі та добровільно.

Вінницький районний суд Вінницької області визнав військовослужбовця винним та призначив покарання у вигляді 2 років позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання замінивши його службовим обмеженням два роки з відрахуванням в дохід держави 10: із суми його грошового забезпечення.

Окрім того, суд задовольнив цивільний позов прокурора військової прокуратури на користь КП «Вінницька міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги» та стягнув з обвинуваченого 36,9 тис. гривень понесених витрат.

Exit mobile version