368.media

В Харківській області затримали колаборантів, котрі вбили двох сельчан

Правоохоронці викрили групу осіб, які під час окупації селища Хотімля Чугуївського району жорстоко вбили двох місцевих мешканців. Як повідомляє ДБР, колишній правоохоронець, співробітник ДСНС та двоє цивільних залишилися на захопленій росіянами території.

Фігуранти вирішили не чекати поки росіяни організують окупаційні органи влади у селищі й створили так звану бригаду «народної дружини». Вони почали «контролювати порядок», проводити з місцевими «роз’яснювальну роботу» та карали їх за крадіжки та інші проступки.

Фігуранти, зокрема, вирішили покарати двох чоловіків, яких запідозрили у крадіжках. Взявши із собою бейсбольну биту, арматуру, дерев’яні та металеві палиці, вони увірвалися у будинок потерпілих. Спочатку чоловіка та жінку жорстоко били, після цього напівпритомних людей відтягнули до місцевого озера та скинули ще живих у воду з крутого берега.

Оскільки потерпілі ще подавали ознаки життя їх вирішили добити. Для цього в голови людей почали кидати фрагменти бетонного фундаменту, що був на березі. Пересвідчившись, що потерпілі померли, фігуранти залишили місце злочину.

Під час деокупації селища колишній правоохоронець та один його спільник втекли до російської федерації. Двоє інших залишилися. Їх затримали працівники ДБР. Двом їхнім спільникам, які втекли під час деокупації, про підозру повідомлено заочно.

Exit mobile version