368.media

На Чернігівщині окупанта звинувачують у мародерстві

Військовослужбовець російської армії Андрєй Ложніков підозрюється у порушенні законів та звичаїв війни на Чернігівщині у селі Вишневе. Відповідний документ опублікував Офіс генпрокурора.

У тому числі там перебували солдати 106-й окремій бригаді матеріально-технічного забезпечення. У березні Ложніков з іншим поки невстановленим військовослужбовцем прибули на військовому автомобілі«КАМАЗ» до приватного господарства. Погрожуючи насильством, Ложніков повідомив господарю, що забирає його причеп, а інакше стрілятиме з автомата. Солдати приєднали причеп до автомобіля «КАМАЗ» і поїхали.

Приблизно за пів години Ложніков, погрожуючи іншому місцевому жителю, направив в його бік автомат та наказав йому покинути територію біля ангару, де зберігалось майно. Після цього росіяни заволоділи 22 тис. кілограмами мінеральних добрив, котре було у 440 мішках по 50 кілограмів. Мішки завантажили на військову машину і викрадений причеп і відвезли в невідомому напрямку. Загальна вартість міндобрив — 646 тис. гривень.

Exit mobile version