368.media

Мелітопольский прокурор втік з роботи на окуповану територію

Прокурора Веселівського відділу Мелітопольської окружної прокуратури Ігоря Сінейко звільнили за те, що він покинув роботу та виїхав до тимчасово окупованої території. Про це редакція 368.media   дізналася з рішення  КДКП.

Сінейко працював у прокуратурі з листопада 2013 року. Після вторгнення окупантів Мелітопольська окружна прокуратура та її відділи продовжили роботу в іншій місцевості – на території, підконтрольній Україні.

Однак прокурор Сінейко з серпня не вийшов на робоче місце. Доказів поважності причин відсутності на роботі не надав.

Колегам свою відсутність на роботі він пояснював необхідністю допомоги батькам та догляду за бабусею. Він знаходився у місті Молочанськ Пологівського району Запорізької області, тобто на території, яку визнано тимчасово окупованою.

Неодноразово з Сінейком проводились телефонні розмови, у яких він повідомляв, що не бажає виїжджати з тимчасово окупованої території на робоче місце у зв’язку з сімейними обставинами. Місце перебування прокурора  достеменно невідоме, а зі змісту телефонних перемовин між ним та його колегами можливо дійти висновку, що прокурор перебуває у тимчасово окупованому місті.

Комісія розглянула скаргу та прийшла до висновку звільнити прокурора з посади.

Exit mobile version