368.media

Дружина очільника закарпатської поліції користується авто з дипломатичними номерами

Дружина очільника поліції Закарпатської області Ярослава Колесника, їздить на Mercedes  GL250 з дипломатичними номерами (SDP 0107). Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Це стало відомо після інциденту у центрі Ужгорода. Вікторія Колесник припаркувала автівку у невстановленому місці, нехтуючи правилами паркування, за що отримала резонне зауваження від пересічного ужгородця. Чоловік не витримавши нахабності жінки, відірвав номерні знаки, в знак того, що дипломатичні номери не надають пільги на паркування у невстановлених місцях.

У зв’язку з цією «резонансною подією» було проведено ряд оперативних дій, залучено достатньо велику кількість поліцейських міста, які працювали над розкриттям «гучного злочину», в кінцевому результаті «злочинця», який посягнув на дипломатичні номерні знаки дружини очільника поліції області чекає кримінальна відповідальність.

Поліцейські розшукали 31-річного житель села Минай Ужгородського району.  За скоєння грабежу фігурантові повідомлено про підозру за ч.4 ст.186 КК. Окрім цього суд обрав на період розслідування запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення грошової застави у розмірі 207 тис. гривень.

На водійку Mercedes, яка порушила правила паркування транспортних засобів, співробітники управління патрульної поліції в Закарпатській області склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 122 КУпАП.

Exit mobile version