368.media

Залізничника з Куп’янська засудили за допомогу окупантам

Київський районний суд Харкова покарав Віталія Бандурова, котрий співпрацював з окупантом погодившись обійняти посаду заступника начальника підрозділу Служби експлуатації (руху) т.зв. підприємства «Куп’янська залізниця». Про це редакції 368.media  стало відомо з вироку суду за ч. 5 ст. 27, ч.4 ст.111-1 КК.

Бандуров після повномасштабного вторгнення та окупації частини території Харківської області, не пізніше 1 липня 2022 року погодився на співпрацю з окупантом та зайняв посаду заступника начальника підрозділу Служби експлуатації (руху) т.зв. підприємства «Куп’янська залізниця».

Надалі він здійснював контроль за залізничними перевезеннями на окупованій території Харківської області, особисто координував роботу залізничних станцій, розпоряджався майном залізниці.

У суді Віталій Бандуров визнав свою провину, зазначивши, що вказану посаду займав з липня по вересень 2022 року. Суд призначив йому покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з конфіскацією усього наявного майна. До вступу рішення у законну силу, Бандуров перебуватиме під домашнім арештом.

Exit mobile version