368.media

В Кіровоградській області п’яний солдат накинувся з ножем на товариша

В Кіровоградській області солдат Костянтин Кравчук, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вдарив молодшого сержанта ножем в ногу. Про це редакції 368.media   стало відомо з вироку суду за ч.2 ст.263, ч.4 ст.405 КК України.

Кравчук 11 липня 2022 року, перебуваючи в місці тимчасової дислокації підрозділу в стані алкогольного сп’яніння, через невдоволення діями молодшого сержанта Максимовича Богдана, щодо дотримання військової дисципліни, умисно завдав удар ножем в ногу.

У результаті молодший сержант отримав поранення задньої великогомілкової артерії та великогомілкового нерва, що кваліфіковано як тілесні ушкодження середньої важкості.

Слідством встановлено, що ніж виробництва фірми Columbia, котрим Кравчук наніс поранення молодшому сержанту, відноситься до клинкової холодної зброї та перебував у нього незаконно.

Новгородківський районний суд  визнав Костянтина Кравчука винним та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з іспитовим строком 3 роки.

Exit mobile version