368.media

На Київщині фотографа засудили за виготовлення дитячої порнографії

На Київщині до дев’яти років ув’язнення засуджено фотографа, котрий  виготовляв дитячу порнографію, працюючи на святах в дитсадках. Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Упродовж 2013-2020 років фотограф, який працював на святах в дитсадках в одному з міст Київської області, користуючись довірою вихователів, залишався наодинці з малолітніми дівчатками. Він змушував дітей ставати у змодельовані ним неетичні сексуальні пози та фільмував це для збуту в інтернеті. За весь час чоловік виготовив близько 10 тис. фото та відео файлів дитячої порнографії.

Також доведено, що засуджений, використовуючи вразливий стан, вербував малолітніх дітей для експлуатації в порноіндустрії. За ці послуги він платив дівчаткам від 100 до 300 гривень. У кримінальному провадженні встановлено 43 потерпілі дитини.

Чоловіка засудили за ч. 3 ст. 149, ч. 2 ст. 156, ч. 4, ч. 5 ст. 301 КК. Відомості щодо громадянина підлягають внесенню до реєстру педофілів. Вилучену у засудженого чисельну комп’ютерну техніку та фото обладнання конфісковано в дохід держави для потреб Збройних Сил України.

Exit mobile version