368.media

Російський окупант вбив харківського фермера та відтяв йому голову

У Харківській області російський окупант вбив фермера та відтяв йому голову, спаливши тіло. Про це редакція 368.media   дізналася з тексту підозри на сайті Офісу генпрокурора.

Військовослужбовець 7-го мотострілкового полку рф Віталій Піддубний підозрюється у порушенні законів та звичаїв війни у поєднанні з умисним убивством.

Наприкінці липня 2022 року Піддубний та його товариші  у пошуках українських патріотів приїхали до села Безмятежне Куп’янського району Харківської області. Там вони зустріли власника фермерського господарства Володимира Шкірю на прізвисько «Вуйко».

Піддубний вийшов з авто, поклавши зброю на капот, та покликав Шкірю під приводом допомоги в ремонті транспортного засобу.

Шкіря підійшов і став говорити з іншими росіянами, які сиділи всередині салону авто. Піддубний, не узгоджуючи свої дії, вистрелив не менше одного разу в голову Шкірі. Чоловік упав на землю і помер на місці.

Надалі Піддубний, начебто побоюючись відповідальності, вирішив приховати сліди злочину. Він від’єднав голову загиблого від тіла, а також відрубав кінцівці та склав це все у мішок. Труп фермера поклали в машину і підпалили.

Після цього Піддубний із товаришами пішли в сторону населеного пункту Вишневе по дорозі утилізувавши залишки тіла вбитого, так що на цей час їх місцезнаходження невідоме.

Exit mobile version