368.media

В Одеській області мешканець отримав строк за напад на поліцейських

В Одеській області мешканець отримав умовний строк за напад на поліцейських. Про це редакція 368.media   дізналася з вироку Любашівського райсуду за ч.2 ст. 345 КК.

У серпні минулого року поліцейські патрулювали село Бобрик Перший під час комендантської години.

Чоловік неодноразово  підвищеним тоном висловлювався на адресу працівників поліції образливою нецензурною лайкою. На зауваження мешканець відреагував з більшою агресивністю. Надалі він підійшов до старшого лейтенанта та старшого сержанта та завдав чотири удари кулаком правої руки в область обличчя офіцеру.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений щиро розкаявся в скоєному. Він розповів, що у вечірній час в нього вдома знаходився його син. З дружиною він розлучається і в них виникали суперечки стосовно місця проживання дитини. До нього додому приїхали працівники поліції, яких викликала колишня. Він перебував у нервовому стані, а тому між ним та працівниками поліції виникла словесна сварка, в ході якої, рознервувавшись, він напав на працівника поліції.

Потерпілий офіцер та його представник заявили, що на їх думку чоловік не розкаявся в скоєному правопорушенні, не відшкодував збитки. Однак суд покарав обвинуваченого іспитовим строком у 1,5 року.

 

Exit mobile version