368.media

Депутатку держдуми рф заочно засудили до 14 років позбавлення волі

Півненко

Півненко

В Україні заочно засудили депутатку держдуми РФ Валентину Півненко, котра голосувала за звернення до президента росії з проханням визнання самопроголошених Л/ДНР.  Про це редакції 368.media   стало відомо з  вироку Шевченківського райсуду Чернівців за ч.3 ст.110 КК.

Зазначається, Півненко 15 лютого минулого року брала участь в засіданні держдуми рф, де підтримала постанову зі зверненням до президента  рф з проханням розглянути питання про визнання  самопроголошених Донецької та Луганської народних республік, як самостійних, суверенних і незалежних держав.

Також 22 лютого Півненко підтримала ратифікацію договору про дружбу, співробітництво та взаємну допомогу між рф та самопроголошеними Донецькою і Луганською народними республіками. Вказані рішення були частиною злочинного плану при створенні приводів для ескалації воєнного конфлікту і був спробою виправдання агресії перед громадянами рф та світовою спільнотою.

Колегія суддів Шевченківського райсуду Чернівці визнала її винною за ч.3 ст. 110 КК та призначила покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією усього наявного майна.

Початок строку відбування покарання обраховуватимуть з моменту взяття Валентини Півненко під варту.

Exit mobile version