368.media

Очільника львівських патрульних відсторонили через подарунок для своєї дівчини

Начальник патрульної поліції у Львівській області Роман Пилипенко, який вирішив зробити своїй коханій сюрприз, подарувавши їй перепустку на проїзд площею Ринок, відсторони від посади.

Дівчина радісно відреагувала на оригінальний подарунок, відповівши, що «можна тепер ви*обуватися на своєму мерсі по площі Ринок». Зафіксований момент на відео дівчина оприлюднила у соцмережі.

Зазначимо, що проїзд транспортним засобом центром Львова у неділю та святкові дні заборонений, а проїзд площею Ринок заборонений взагалі.

Героїнею ролику виявилася Василина Софранюк, помічниця депутата Львівської обласної ради від фракції «ЄС» Андрія Думи. Також Василина працює головним спеціалістом відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської обласної ради.

У свою чергу на це відреагував і депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, задавши питання керівнику департаменту мобільності ЛМР та керівнику ЛПК Ратуша сервіс.

Запитання до керівника депратаменту мобільності ЛМР Олега Забарило і керівника Тихоліз Ірини ЛКП Ратуша сервіс — це комунальне підприємство яке видає пропуски : як так сталося і хто це видав , з якої причини? Зінкевич

Зокрема, на піку скандалу, врешті-решт прокоментували у департаменті патрульної поліції. Там прийнято рішення про відсторонення начальника управління патрульної поліції у Львівській області від виконання службових обов’язків. Призначено службове розслідування.

Exit mobile version