368.media

В Полтавській області військовослужбовця покарали за відмову виконати наказ

Карлівський районний суд Полтавської області визнав винним та покарав позбавленням волі строком на два роки з відбуванням у дисциплінарному батальйоні солдата Ігоря Лісоводського, який відкрито відмовився виконати наказ командира. Про це редакції 368.media   стало відомо з матеріалів кримінальної справи за ч. 4 ст. 402 КК.

Зазначається, у жовтні командиром  стрілецької роти  вишикувано особовий склад роти та доведено бойове розпорядження про недопущення просування противника в напрямках міст Куп’янськ, Балаклія, Волоконовка, Ізюм та стійкому утриманні району Двурічна, Гусарівка, Грушівка.

Своєю чергою Лісоводский відкрито відмовився виконувати наказ та відмовився залишатися на позиціях для виконання бойового завдання. Після цього підрозділ направився на виконання бойового розпорядження, а солдата Ігоря Лісоводського було роззброєна та направлено в інший пункт тимчасової дислокації.

Карлівський районний суд Полтавської області визнав Лісоводського винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 402 КК  та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на два роки з відбуванням покарання у дисциплінарному батальйоні.

Exit mobile version