368.media

Проти митрополита Павла відкрили кримінальну справу

Офіс генерального прокурора відкрив кримінальну справу проти митрополита Павла Лебідя з УПЦ (МП). Про це повідомив нардеп від «Голосу» Ярослав Юрчишин.

Нардеп нагадав, що добре знаний у народі «Паша Мерседес» під час Різдвяної промови дозволив собі такі слова

Успенський собор віддали розкольнику і самосвяту. Розкольник це Філарет, самосвят – Епіфаній. Мені кажуть пом’янути Епіфанія. Кого – сущого біса? Розкольника? Вся «мерзенність» розпочалася з Філарета.Сьогодні «владні Іроди» відкидають Христа, вбивають не 14 тис. немовлят, а мільйони людей. Як біс все мудро зробив. Під виглядом об’єднання вони почали «гоніння» на Церкву. Вони хочуть знищити Олександра Невського. Це групка безбожників, бандитів, які ведуть відкриту війну проти Церкви. Головне для них не війна. Головне – знищити святу соборну і апостольську Церкву. Тобто нас з вами відвернути від Христа. Лебідь

Нагадаємо, сьогодні митрополит Епіфаній провів друге богослужіння у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври з нагоди Хрещення Господнього.

Києво-Печерський заповідник заявив, що не продовжуватиме орендний договір з УПЦ МП на користування Успенським собором і Трапезним храмом лаври.

 

Exit mobile version