368.media

У Львові росіянин привласнив історичний будинок

У Львові громадянин російської федерації заволодів нерухомістю в історичній частині Львова. Про це повідомляє департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

На підставі рішень районного суду про відшкодування матеріальної шкоди товариство отримало у свою власність два приміщення у центральній частині міста. Однак суд взагалі не розглядав такий позов і відповідно не приймав жодного рішення.

Правоохоронці встановили, що засновник товариства, на яке оформили нерухомість, є громадянином російської федерації. На підставі фіктивного рішення суду з комунальної власності територіальної громади Львова було незаконно відчужено приміщення у центрі Львова та завдані збитки на 3,8 млн гривень.

Організаторові злочинної схеми повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 28 ч. 4 ст. 190 (шахрайство), ч. 2 ст. 209 (Легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом), ч. 2 ст. 28 ч. 4. 3 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК.

Приміщення передані АРМА.

Exit mobile version