368.media

В Одеській області комунальник визнав провину у спробі зґвалтування

В Одеській області оператор комунального підприємства «Ананьїв-водоканал» міської ради визнав провину у спробі зґвалтування. Про це редакція 368.media   дізналася з вироку Любашівського райсуду за ч.2 ст.15 , ч.1 ст.152 КК.

У липні цього року чоловік, знаходячись в Ананьєві побачив раніше йому незнайому жінку, яка в цей час поверталася додому. Маючи намір вступити з нею у статевий зв`язок він вирішив зґвалтувати її.

Наздогнавши жертву та використовуючи перевагу у фізичній силі, ґвалтівник схопив її руками за тулуб, намагаючись притиснути її до свого тулуба. Жінка  пручалася та кричала про допомогу. Обвинуваченій підставив їй підніжку, а далі ліг своїм тілом на неї та таким чином ногами заблокував її руки. Після цього він однією рукою притиснув рот потерпілій, щоб вона не кричала, а іншу руку просунув до спідньої білизни.

Комунальник намагався стягнути з неї штани, проте не вийшло. Він почав торкатись грудей жінки та намагався зняти з неї футболку.

В цей момент в їхню сторону почали йти сторонні особи, які проживають неподалік від вказаного місця та чули попередні крики потерпілої про допомогу. Почувши голоси людей та побачивши світло від ліхтарів комунальник побіг  додому.

Допитаний в судовому засіданні  чоловік визнав себе винним.  За це суддя присудив йому покарання у вигляді іспитового строку на два роки.

Exit mobile version