368.media

В Одеській області чоловіка покарали за незаконне переправлення військовозобов’язаних до Молдови

Біляївський районний суд Одеської області визнав винним та покарав ув’язненням на чотири роки Бориса Бойко, котрий налагодив механізм незаконного перетину кордону поза пунктами пропуску військовозобов’язаним чоловіками. Про це редакції 368.media стало відомо з вироку за ч. 3 ст. 332 КК.

Зазначається, в кінці травня Бойко у телефонній розмові з військовозобов’язаним чоловіком повідомив, що має зв`язки та може організувати і здійснити разом з своїм партнером, його незаконне переправлення через державний кордон України до Республіки Молдови. Вартість таких «послуг» складає 6,5 тис. доларів.

У червні Борис Бойко зустрівся з чоловіком на вулиці Леонтовича у місті Одеса, куди він приїхав на автомобілі Toyota Camry. Після того, як вони приїхали до паркінгу житлового комплексу «Восьма Перлина» чоловік передав обумовлену суму.

Надалі Борис Бойко зустрівся з чоловіком в Одесі та відправився в бік села Маяки. Надалі, перебуваючи у транзитній зоні, з метою конспірації Борис Бойко змінив номерний знак автомобіля. Прибувши до кордону з Молдовою, неподалік пункту пропуску «Маяки-Удобне-Паланка» та на відстані приблизно 800 метрів від комплексу відпочинку «Mayami Club», він повідомив чоловіку раніше визначений шлях незаконного перетинання державного кордону України, при цьому надав поради та вказівки щодо пішого пересування по такому маршруту для потрапляння на територію Республіки Молдова.

Таким чином Борис Бойко вчинив кримінальний злочин передбачений ч. 3 ст. 332 КК.   Між прокурором Біляївського окружної прокуратури та Борисом Бойко укладено угоду про визнання винуватості.

Біляївський районний суд Одеської області затвердив раніше укладену з прокурором угоду про визнання винуватості та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки, замінивши покарання іспитовим строком 2 роки.

Exit mobile version