368.media

Головний інженер ЗАЕС перейшов на бік ворога

Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін підписав наказ про звільнення  виконувача обов‘язки головного інженера ВП ЗАЕС Юрія Чернічука. Про це повідомляє сайт компанії.

Юрій Чернічук був заступником головного інженера. Таке рішення пов‘язане із наявністю підтвердженої інформації про колабораційну та зрадницьку діяльність Юрія Чернічука на користь окупантів.

Юрій Чернічук, заступник головного інженера ЗАЕС, який під час війни виконував його обов’язки, зрадив Україні та перейшов на бік ворога. Замість докладати всіх зусиль для якомога швидшого звільнення станції він вирішив допомагати російським окупантам легалізувати її злочинне захоплення і тепер підбурює до цього інших атомників. Щодо самого Чернічука, то його вже звільнено з Енергоатома і рано чи пізно він за все відповідатиме перед законом та перед людьми. Він свою долю вирішив, а ваша доля – у ваших руках. Котін

З його слів, фейкова АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС» завзято розповсюджує «інформацію», нібито тисячі українських атомників радо перейшли в Росатом і пишаються цим, адже перед ними відкрилися нові та світлі перспективи.  Іншими наказами Петро Котін призначив Дмитра Вербицького виконувачем обов‘язків генерального директора ЗАЕС та Ігоря Мурашова – головним інженером станції.

 

Exit mobile version