368.media

ДБР зобов’язали розслідувати недбалість посадовців «Спецтехноекспорту»

Шевченківський районний суд Києва задовольнив скаргу представника військової служби правопорядку ЗСУ та зобов’язав слідчого Державного бюро розслідувань внести відомості до ЄРДР про кримінальне правопорушення вчинене посадовцями ДГЗП «Спецтехноекспорт». Про це редакції 368.media   стало відомо з матеріалів справи № 761/21643/22.

Зазначається, 31 серпня цього року представник головного управління військової служби правопорядку ЗСУ звернувся до ДБР з повідомленням про вчинення службовими особами державного госпрозрахункового зовнішньоторговельного підприємства «Спецтехноекспорт» кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 КК та посадовими особами департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міністерства оборони  кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.425 КК.

У відповідь, з ДБР надійшов лист від 15 вересня 2022 року, в якому зазначено, що зазначені у повідомленні факти будуть перевірені під час досудового розслідування у кримінальному провадженні від 22 червня 2020 року. №32020000000000505. При цьому відомості до ЄРДР внесені не були.

Слідчий суддя Шевченківського районного суду зобов’язав внести відомості про вчинення кримінального правопорушення. Зазначимо, у матеріалах справи не повідомляється подробиць самого злочину.

 

Exit mobile version