368.media

В Херсоні депутат від ОПЗЖ став радником голови військової адміністрації

Депутат Херсонської міської ради від ОПЗЖ Юрій Стельмашенко став радником голови обласної військової адміністрації Ярослава Янушевича.  Про це він написав у Facebook.

Радити Стельмашенко буде у сфері житлово-комунального господарства, де він майже ніколи не працював, а єдиним дотичним досвідом Стельмашенка є керівництво КП «Гарантія», яке прибирало парки, там він працював 10 років тому. Наближені до Стельмашенка люди повідомили ЗМІ, що його на цю посаду просував шведський бізнесмен з російським бекграундом Карл Стурен.

Перед вступом до ОПЗЖ з 2012 по 2014 роки був помічником колаборанта Володимира Сальдо, пізніше — нардепа від БПП Віталія Чепіноги.

Стельмашенко відреагував на публічність свого призначення і розповів, що навесні виїхав з окупованого Херсона та мобілізувався до лав ЗСУ, де продовжує служити. А після деокупації облцентру його відправили до ВЦА відновлювати критичну інфраструктуру. Також він каже, що працював у Херсоні волонтером, а потім виїхав разом із сім’єю на вільну територію, де одразу повідомив ЗСУ та пройшов поліграф.

П

Exit mobile version