368.media

Екснардеп-сепаратист, який загинув у ДТП, володів спортклубом у Києві

Колишній депутат-сепаратист Верховної Ради Олексій Ременюк, котрий загинув внаслідок ДТП в окупованому Сімферополі, володів спортивним клубом у Києві. Про це виданню 368.media   стало відомо з реєстру юридичних осіб.

За інформацією реєстру юросіб Олексій Ременюк володіє часткою 25% ТОВ «Клуб-здоров’я», котра зареєстрована у Києві, на вулиці Маршала Якубовського, 8. Тут розташовано «Спортивно-оздоровчий клуб iGym. Також серед власників спортклубу Андрій Соколовський, Сергій Гриньов та Юрій Чорний.

Окрім того, Олексій Ременюк є засновником ТОВ «Рибальське село», з адресою реєстрації в місті Сімферополь, сільськогосподарської ТОВ «Ліга-Ра», столичного видання ПП «Редакція газети «Слов’янські вісті», ТОВ «Рибальский хуторок». Втім найвідомішою «власністю» Олексія Ременюк є політична партія «Партія політики путіна». Зокрема одеську міську організацію цієї партії він зареєстрував у 2006 році. Її керівником вказано Юрія Недєлько.

Нагадаємо,  66-річний Олексій Ременюк їхав увечері з дня народження товариша на  Range Rover.Під час перевірки документів попросили продутися — виявився п’яним. Коли ж Ременюка намагалися затримати, той вирвався, застрибнув у машину і спробував втекти, протягнувши одного з силовиків, що вчепився у двері автомобіля, асфальтом.

Після цього почалася погоня, під час якої позашляховик Ременюка вилетів на зустрічну смугу руху та врізався у вантажівку. Унаслідок отриманих травм екснардеп і його пасажир померли на місці події.

Exit mobile version