368.media

Двох окупантів підозрюють у зґвалтуванні вагітної жінки на Київщині

Двом російським військовослужбовцям з Челябінська заочно повідомили підозри у воєнних злочинах проти мирного населення на Київщині. Підозри опубліковані на сайті Офісу генпрокурора.

Підозрюються двоє  21-річні бійці 6-го полку 90 танкової дивізії —  рядовий  Арслан Саліков та командир танку Рінат Хакім’янов. За матеріалами справи, 20 березня в смт Велика Димерка Броварського району солдати побили місцевого жителя, забравши його мобільний телефон, а потім погрожуючи автоматом змусили рити окопи. Потерпілого утримували в погребі одного з будинків, але через 4 доби він зумів втекти, скориставшись обстрілом позицій військовослужбовців РФ.

Того ж дня, росіяни забрали телефон ще в одного мешканця. Також вони зайшли на подвір’я подружжя з дитиною. Чоловіка поставили на коліна у подвір’ї й змусили роздягтися, випитуючи його ставлення до місцевої тероборони та інформацію про ЗСУ.

Російські військовослужбовці 21 березня зайшли у двір до молодої дівчини. Під дулом автоматів вони змусили її зайти до будинку, аби згвалтувати. Дівчина просила не робити цього, говорила, що перебуває на 3 місяці вагітності. Але солдати, як йдеться у матеріалах справи, продовжили насильницькі дії сексуального характеру та побиття. Наступного дня після пережитого у дівчини стався викидень.

Exit mobile version