368.media

В СБУ працюють над очищенням служби від зрадників

Одним із важливих напрямів роботи СБУ сьогодні є й очищення спецслужби від «кротів» і зрадників. Про це заявив в.о. голови СБУ Василь Малюк.

Іде самоочищення Служби. Це надзвичайно важливо, особливо під час війни. Тож робимо для цього все можливе. Ми сьогодні знаходимо всі ганебні явища в самій Службі, локалізуємо їх. Це відчуває весь особовий склад, про це знає керівництво держави. І я сподіваюсь, народ України, це відчуває також. Василь Малюк

Як приклад він розповів, що особисто розробляв і затримував колишнього керівника Кримського підрозділу Олега Кулініча. А СБУ здійснила агентурно-технічне проникнення до лав фсб рф, щоб здобути докази його зради.

Кулініч – колишній очільник Кримського главку, офіцер з особливих доручень Голови СБУ. Службою проведена безпрецедентна філігранна розробка і подальша реалізація, здійснене агентурно-технічне проникнення до лав фсб. Ми здобули всі файли, де він доповідав у Москву інформацію, в тому числі і секретну, щодо ситуації в нашій країні, в Службі, як вони намагалися впливати на різноманітні процеси. Василь Малюк

Також він розповів про затримання ще одного зрадника – керівника Харківського інституту підготовки юридичних кадрів, який був не просто агентом, а резидентом. Тобто у нього на зв’язку були інші персони. Є й інші затримані, в тому числі, співробітник аналітичного підрозділу Харківського управління, який передавав ворогу інформацію.

Exit mobile version