368.media

У Вінниці начальник поштового відділення викрав людину

У Вінниці затримали членів міжрегіонального злочинного угруповання, котру очолював керівник одного з поштових відділень. Про це повідомляє департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

Голова банди захопив свого 30-річного підлеглого. Члени угруповання три доби незаконного утримували чоловіка у підвалі будинку в Житомирській області. В нього вимагали 230 тис. гривень. Залякували, били та погрожували розправитись з ним та членами його сім’ї. Під тиском зловмисників потерпілий змушений був зателефонувати до своєї родички — мешканка Вінницької області — та просити її знайти гроші для вимагачів. Жінка вирішила звернутись по допомогу до поліції. За силової підтримки бійців КОРД затримали організатора злочинного угруповання та його 26-річного спільника. Вони як раз отримували від родички потерпілого гроші.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру за:  ч. 4 ст. 189 (вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб);  ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК.

Exit mobile version