368.media

В Луганській області підозри оголосили 6 поліцейським-зрадникам

Шістьом правоохоронцям з Луганської області повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст.111 КК). Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Двоє поліцейських зі Сватівського районного відділу поліції та управління поліції в Луганській області присягнули на вірність псевдореспубліці та були призначені до штату так званих Сватівського та Білокуракинського «районних відділів МВС ЛНР».

У захоплених адмінбудівлях Старобільського слідчого ізолятора залишилися «працювати» двоє інспекторів. Наразі вони несуть «службу» у незаконній структурі – «Старобільському слідчому ізоляторі управління виконання покарань МВС ЛНР».

Також на співпрацю з окупаційною владою РФ погодився працівник територіального управління Служби судової охорони Луганщини. Наразі він є співробітником так званого «Новопсковського райвідділу МВС ЛНР».

Ще одна підозрювана – працівниця Троїцького райвідділу управління ДМС України в Луганській області. Вона обійняла посаду в окупаційному «Троїцькому райвідділі МВС ЛНР».

Підозрювані дотримуються нелегітимного «законодавства ЛНР» та сприяють насадженню російського окупаційного режиму на території Луганщини.

Їм загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Exit mobile version