368.media

У Києві комунальника покарали за відмову надати інформацію слідчим

Виконуючого обов`язків начальника КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району  Києва» Сергія Гузько покарали за відмову надати документи на запит поліції. Про це редакція дізналася з ухвали Печерського райсуду столиці по ч. 1,2 ст. 172-7 КУпАП.

Комунальник не повідомив у встановленому законом випадку та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів, під час прийняття рішення про відмову в наданні інформації та копій документів на запит управління стратегічних розслідувань в місті Києві департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції, а саме інформації та копій документів відносно себе та вчинення дій шляхом особистого підписання листа.

Крім цього, Гузько, виконуючи обов`язки начальника  в умовах реального конфлікту інтересів прийняв рішення про відмову в наданні інформації та копій документів на запит поліції, а саме інформації та копій документів відносно себе.

Відповідальність за вказані адміністративні правопорушення, передбачена ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП. Комунальника визнати винним у вчиненні адміністративних правопорушень  до адміністративної відповідальності у виді штрафу в розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3,4 тис. гривень.

Exit mobile version