368.media

У Куп’янську-Вузловому жінці, котра прославляла окупантів, повідомили про підозру

Мешканці Куп’янська-Вузлового Харківської області, котра глорифікувала окупантів у сюжетах російських пропагандистів, а після звільнення селища прийшла за українською гуманітарною допомогою, повідомили про підозру. Про це повідомляє Офіс прокурора.

35-річна мешканка Куп’янська-Вузлового відчайдушно любила окупантів у сюжетах російських пропагандистів, а після звільнення селища вирішила перевзутися.  Жінка розповідала про те, як її дитину «задавили с этим украинским языком». І не менш радісно позувала на камеру українським волонтерам.

Правда дуже чекали на вас, дуже чекали, бо нас тут задавили своєю українською, вічно дитину змушували в саду розмовляти українською, переписали історію. Світлана Михальова

Після деокупації прихильниця «руського миру» швидко «перевзулась» та дякувала за отриману гуманітарну допомогу від України.  Громадянці повідомлено про підозру за фактом поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, з використанням засобів масової інформації (ч. 3 ст. 436-2 КК).

Exit mobile version