368.media

Замначальника станції Мелітополь будуть судити заочно за співпрацю з окупантами

Слідчий суддя Печерського районного суду міста Києва за клопотанням слідства дозволив спеціальне досудове розслідування щодо заступниці начальника станції Мелітополь Оксани Дерябіної, котра після приходу окупантів очолила станцію та брала безпосередню участь в організації постачання російського озброєння. Про це виданню 368.media стало відомо з матеріалів кримінальної справи за ч. 1 ст. 111-2 КК.

Зазначається, Дерябіна після приходу окупаційних військ російської федерації погодилась зайняти посаду начальника залізничної станції Мелітополь.

Надалі, вона зібрала на нараду працівників локомотивного депо Мелітополь та спонукала їх до укладання нових трудових договорів з російської федерацією, повідомляючи про заробітну платню, премію, надбавки та перспективи функціонування «новоствореної» залізниці.

За вчиненні дії слідчим Печерського управління поліції у місті Києві у серпні складено повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 111-2 КК. У жовтні Слідчий суддя Печерського районного суду міста Києва задовольнив клопотання слідства та дозволив спеціальне досудове розслідування щодо Оксани Дерябіної.

Зазначимо, 23 вересня в окупованому Мелітополі підірвали квартиру із родиною колаборантів-залізничників. Сергій Дерябін також був співробітником залізничної станції Мелітополь і працював у підпорядкуванні дружини».

Exit mobile version