368.media

У Броварах грабіжника, який стріляв у поліцейського, покарали умовно

Броварський міськрайонний суд покарав умовним терміном Володимира Метельського, котрий під час спроби пограбування магазина, стріляв в поліцейських з рушниці. Про це виданню 368.media стало відомо з матеріалів кримінальної справи за ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст. 345, ч. 1 ст. 263 КК.

Метельський, озброєний гладкоствольною рушницею FABARM, 10 липня вирішив пограбувати під час комендантської години магазин АТБ на вулиці Москаленка Сергія, 25 у Броварах. Для цього він розбив вхідні двері магазину прикладом рушниці.Близько 23:40 проїжджаючи на патрульному автомобілі поруч із магазином троє правоохоронців спробували зупинити пограбування. У відповідь Метельський двічі вистрілив у бік поліції та спробував втекти.

Під час переслідування правоохоронцями, він іще тричі вистрілив у бік поліції та встиг заховатись у під’їзді будинку, зачинивши за собою двері. 11 липня, під час обшуку в помешканні Володимира Метельського, у нього виявили підривач та корпус ручної гранати РГН.

Броварський міськрайонний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та підозрюваним, та призначив покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, замінивши відбування покарання іспитовим строком 2 роки.

 

Exit mobile version