368.media

В Чернівцях у педофіла, котрий вбив патрульну, знайшли арсенал зброї

У Чернівцях під час обшуку у педофіла, котрий вбив патрульну, знайшли арсенал зброї. про це повідомляє обласна прокуратура.

На початку жовтня у Чернівцях  під час затримання педофіла вбито патрульну поліцейську Таїсію Татарин та поранено її напарника. Нападник застосував відносно правоохоронців вогнепальну збою, у зв’язку з чим був знешкоджений.

За результатами проведених санкціонованих обшуків у помешканні чоловіка правоохоронці виявили та вилучили три автомати; пістолет та понад 1700 патронів різного калібру; 5 магазинів до автомата; 13 ручних гранат; реактивну протитанкову гранату; засоби стеження; холодну зброю та інші боєприпаси.

Слідство триває. Правоохоронці збирають всю необхідну інформацію для забезпечення фактичного підтвердження всіх обставин злочину, зокрема і  ймовірну причетність громадянина до вчинення розпусних дій сексуального характеру щодо дітей.

Педофілом виявився  53-річний уродженець АР Крим Олег Крючковський, зареєстрований у Житомирській області. Раніше він був капітаном поліції. Багато років він викладав у Калінінградському юридичному інституті саме вогневу підготовку. Вчив стрільбі і мав доступ до будь-яких видів зброї.

 

Exit mobile version