368.media

Луганського журналіста підозрюють у співпраці з окупантами

Жителю окупованого Луганська Дмитру Кримову повідомили про підозру у роботі на окупаційному каналі. Про це йдеться у тексті підозри.

У 2014 році Кримов почав працювати на окупаційному телеканалі «Луганськ 24» «державної телерадіокомпанії ЛНР». На цьому каналі виходять програми, в яких дискредитується українська влада та ЗСУ і натомість підтримується окупаційна адміністрація та держава-агресор. Gідозрюваний став обличчям сепаратистського каналу, працює як телеведучий у кадрі. Також бере участь у радіоефірах передачі «Zдесь и сейчас».

Відеоматеріали за участю Кримова поширюються у мережі інтернет та ефірі телеканалу «Луганськ 24» на всій окупованій території Луганщини. У підозрі є посилання на два відеосюжети: «Марафон посвященный ко дню России. Интервью. Крымов, Порвин» від 12 червня   і «Луганск 24. Здесь и сейчас. Андрей Марочко» від 12 квітня. Марочко — відомий як офіційний представник «Народної міліції ЛНР».

Кримов підозрюється в інформаційній діяльності у співпраці з державою-агресором. За українським законодавством йому загрожує від 10 до 12 років позбавлення волі.

Exit mobile version