368.media

Топ-менеджер компанії сумського бізнесмена переховувалась від слідства у Львові

Менеджер у сфері фінансів компанії ТОВ «Сіейті», що належить Володимиру Зайцю, вчинила ДТП у Сумах та переховувалась від слідства у Львові. Про це виданню 368.media стало відомо з матеріалів кримінальної справи за ч.1 ст.286 КК.

Зазначається, підозрювана 10 червня 2021 року, керуючи автомобілем Hyundai Elantra порушила правила дорожнього руху. Вона виїхала на нерегульоване перехрестя та допустила зіткнення з автомобілем Renault Megane.

У результаті ДТП пасажирRenault отримав травму у вигляді травматичного звиху атланта (ушкодження шийного відділу хребта — Ред.), що кваліфіковано як тяжке тілесне ушкодження.

Обвинуваченій у червні цього року повідомлено про підозру згідно ч.1 ст. 286 КК.  Після цього її було викликано для проведення слідчих дій. Втім вона без поважних причин проігнорувала виклик слідчого.

Підозрювана у судовому засіданні зазначила, що від органів досудового розслідування не переховувалась, а вимушена була евакуюватись до Львова у зв`язку з воєнним станом в Україні. Слідчий суддя Ковпаківського райсуду Сум відмовив слідству у обранні запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання щодо підозрюваної.

Зазначимо, обвинувачена працює менеджером у сфері фінансів компанії ТОВ «Сіейті», що Володимиру Зайцю.

 

Exit mobile version