368.media

Смертельна аварія під Бродами: водію бронеавтомобіля вручили підозру

Водію броньованого армійського авто, яке потрапило у смертельне ДТП під Бродами у Львівській області, вручили підозру у порушенні ПДД. Про це редакція 368.media   дізналася з матеріалів справи по ч. 2 ст. 415 КК.

Аварія сталася у місті Броди близько 8 вечора 15 вересня. На регульованому перехресті  Volkswagen Caddy  зіштовхнувся з бронетранспортером, який рухався у складі колони військової техніки. У результаті зіткнення військовий автомобіль перевернувся на дах. Через зіткнення від отриманих травм на місці аварії загинули троє дорослих та дитина, ще четверо осіб потрапили до лікарні. Серед них двоє хлопчиків віком 4 та 8 років.

Згідно матеріалів слідства ДБР,  водій броньованого автофургона Ford F-550 Roshel Senator APC рухався по маршруту зі Львова у Київ. Вважається, що у порушенні статутів ЗСУ,  також вимог пунктів 1.5, 1.10, 2.3 (б, д), 8.7.3 (е), 12.1, 16.1, 16.3, 16.5 ПДД і дорожнього знаку 2.1. «Дати дорогу», вчинив зіткнення з Volkswagen Caddy.

Жінка за рулем виїжджала на зелений сигнал світлофору з другорядної дороги що по вул. Тернопільська у м. Броди на головну дорогу М-06 «Київ-Чоп». Внаслідок порушень правил з боку військовослужбовця загинуло четверо людей.

Чоловіку вручили підозру по ч. 2 ст. 415 КК. Його відпустили під особисте зобов’язання.

Відомо, що у аварії загинули 28-річна Оксана Рищиковець, 29-річна Наталія Євгейчук та Любов Боровик. Також не вдалося врятувати 7-річного сина водійки авто Юліани Костик —  Павла. Жінки були місіонерками та їхали з Бродів до Підкаменя. Внаслідок аварії важко травмована також місіонерка Надія Кудринська. Вона перебуває в реанімації.

Exit mobile version