368.media

Екскерівник СБУ у Харківській області не визнає підозру у держзраді

Колишній очільник управління СБУ в Харківській області Роман Дудін, котрого підозрюють у держзраді, вважає, що кримінальне провадження проти нього фабрикували. Про це йдеться на його офіційній сторінці в Facebook.

Мало хто знає, але справа оголошена підозра по державній зраді з самого початку розслідувалась по факту нібито спроб захопити ним владу в Харківській області. Пояснюю: за статтею державна зрада не має альтернативних запобіжних заходів окрім тримання під вартою. Тобто, беремо білі нитки, фабрикуємо склад злочину та закриваємо Дудіна в СІЗО і він замовкає. Панове слідчі та прокурори, щоб звинуватити людину в державній зраді завжди має бути іноземний елемент, який має або прізвище або назву організації в чиїх інтересах або на виконання вказівок яких діє або діяв обвинувачуваний. У справі цього і близько немає. До речі, не забувайте про те, що за фабрикування матеріалів кримінального провадження існує кримінальна відповідальність… Дудін

Раніше екскерівник управління СБУ заявив, что в липні 2022 року призначили  т.в.о. начальника департаменту захисту національної державності СБУ полковника Андрія  Іщука та заступника Андрія Саленкова, які займалися схемами з незаконного збагачення в рамках капітальних ремонтів та сприяння іноземним громадянам в галузі отримання освітніх послуг. Дудін каже, що ці особи  неодноразово відсторонювалися від займаних посад у розпорядження керівника підрозділу за рахунок наявних ознак протиправної діяльності.

Дудін звинувачує керівника Офісу президента Андрія Єрмака, його заступника Олега Татарова та колишнього куратора «Слуги народу» на Харківщині Вадима Слюсарєва у співпраці з ФСБ. За словами Дудіна, саме Татаров  організував його переслідування за вказівкою Слюсарєва, який 18 лютого виїхав до Росії. Допис екскерівник СБУ Харківщини супроводив відео допиту помічника Слюсарєва, який розповідає про співпрацю шефа з ФСБ. Екскерівник територіального управління СБУ стверджує, що Андрій Салєнков був куратором «Оплоту» в Харківській області та допомагав ФСБ переслідувати активістів Євромайдану. Його брат обіймає керівну посаду у Державному бюро розслідувань, яке займається справою про підозру Дудіна у держзраді.

 

Exit mobile version