368.media

Агент воєнної розвідки рф у Запоріжжі отримав 15 років

За матеріалами СБУ 15 років за ґратами Агент воєнної розвідки рф, який «працював» на Запоріжжі, проведе 15 років за ґратами.

Правоохоронці затримали чоловіка у ході багатоетапної спецоперації у Запоріжжі. Він виконував завдання своєї невістки, яка є мешканкою тимчасово окупованого Мелітополя і була завербована російською спецслужбою після початку широкомасштабного вторгнення рф. Засуджений мав здійснювати зовнішнє спостереження за переміщенням підрозділів Сил оборони України і робити фотофіксацію стратегічних і воєнних об’єктів.

Отриману інформацію відправляв «куратору» через закриті канали зв’язку. У подальшому окупанти використовували її для планування та підготовки серії ракетно-артилерійських обстрілів по місту.
Правоохоронці затримали зловмисника під час передачі ворогу розвідданих про місця дислокації складів з військовою технікою та боєприпасами. Жовтневий районний суд Запоріжжя засудив члена агентурної мережі головного управління генерального штабу зс рф  до п’ятнадцяти років позбавлення волі за державну зраду.

Exit mobile version